Menu Weekend Majowy 2019

JADŁOSPIS
WEEKEND MAJOWY 2019

Piątek 26.04.2019
Obiadokolacja:
I danie; zupa krupnik, pieczywo
II danie; Smażona noga kurczaka, ziemniaki, surówki; kapusta biała, kapusta czerwona z rodzynkami, kompot.
III Deser;
Sobota 27.04.19.
Śniadanie Bufet szwedzki, od 8 do 10 godziny; jajecznica na maśle, parówka na gorąco, mix płatków do mleka, mleko, półmiski wędlin i serów, mix świeżych warzyw {pomidor, ogórek}, dżem, masło, pieczywo mix, napoje; woda mineralna, soki, herbata, lub kakao do wyboru.
Obiadokolacja od 18 – 20 godziny;
I danie; rosół.
II danie; schab zawijany, pieczarkami papryką i serem pleśniowym nadziany, ziemniaki, warzywa z wody; marchewka koktajlowa, brokuły, kalafior, kompot.
III Deser;
Niedziela 28.04.19.
Śniadanie; kiełbasa na gorąco, jajecznica, jajko w majonezie, płatki z mlekiem, wędliny mix, sery mix, ogórek, pomidor, pieczywo, dżem, masło, musztarda, ketchup, woda mineralna, sok, herbata lub kawa do wyboru.
Obiadokolacja; grill z muzyką 18-22.00
Poniedziałek 29.04.2019.
Śniadanie; biały ser z polewą rzodkiewkową, parówka na gorąco, wędliny mix, sery mix, pomidor, pieczywo, dżem, woda mineralna, sok, herbata lub kawa na życzenie.
Obiadokolacja;
I danie; żurek.
II danie; pieczeń wieprzowa, knedle, sałatka z buraczków, ogórek kiszony, kompot.
III Deser;
Wtorek 30.04.19.
Śniadanie; kiełbasa na gorąco, biały ser, płatki z mlekiem, wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek, pieczywo, dżem, masło, musztarda, ketchup, herbata lub kawa
Obiadokolacja;
I danie; zupa ogórkowa, chleb.
II danie; placek po węgiersku, sałata pekińska, kompot.
III Deser;
Środa 01.05.19.
Śniadanie: jajecznica na maśle, kiełbaski z wody, wędliny mix, sery mix, pomidor, ogórek, dżem, masło, chleb, woda mineralna, sok, kawa, herbata lub kakao do wyboru.
Obiadokolacja;
I danie; zupa ziemniaczana krem boczkiem okraszona, chleb.
II danie; filet kurczaka ze słonecznikiem, ryż gotowany, fasolka szparagowa gotowana masłem okraszone, kompot.
III Deser;
Czwartek 02.05.19.
Śniadanie Bufet szwedzki, od 8 do 10 godziny; parówka na gorąco, jajko w majonezie, płatki z mlekiem, wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek, dżem, masło, chleb, jogurt, woda mineralna, sok, herbata, kawa do wyboru.
Obiadokolacja;
I danie; Zupa brokułowa krem z migdałami.
II danie; Fantazja Góry Stołowe; roladki z polędwicy wieprzowej boczkiem zawijane, rolada schabowa, sos czosnkowy, pieczarki smażone, ziemniaki z wody, bukiet gotowanych warzyw; brokuły, kalafior, marchew koktajlowa beszamelem nakryte.
III Deser;
Piątek 03.05.19.
Śniadanie; jajecznica na maśle, ser biały z polewą rzodkiewkową, płatki z mlekiem, jogurt, wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek, dżem, masło, chleb, herbata, lub kawa do wyboru.
Obiadokolacja; grill z muzyką 18-22.00
Sobota 04.05.19.
Śniadanie; biała kiełbasa na gorąco, żurek do picia, ser żółty, wędlina, pomidor, ogórek, chleb, masło, dżem, chrzan, musztarda, ketchup, woda mineralna, sok, kawa lub herbata.
Obiadokolacja;
I danie; rosół z klopsikami.
II danie; kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana, kompot.
III Deser;
Niedziela 05.05.2019.
Śniadanie Bufet szwedzki, od 8 do 10 godziny; jajecznica na maśle, parówka na gorąco, mix płatków do mleka, mleko, półmiski wędlin i serów, mix świeżych warzyw {pomidor, ogórek}, dżem, masło, pieczywo mix, napoje; woda mineralna, soki, herbata, lub kakao do wyboru.

Smacznego
Życzą właściciele



Zapytanie rezerwacyjne