Menu Weekend Majowy 2018

JADŁOSPIS
WEEKEND MAJOWY 2018

Piątek 27.04.2018

Obiadokolacja:
I danie: zupa krupnik, pieczywo.
II danie: smażona noga kurczaka, ziemniaki, surówki; kapusta biała, kapusta czerwona z rodzynkami, kompot.
Deser.

Sobota 28.04.2018

Śniadanie: bufet szwedzki, od 8 do 10 godziny; jajecznica na maśle, parówka na gorąco, mix płatków do mleka, mleko, półmiski wędlin i serów, mix świeżych warzyw (pomidor, ogórek), dżem, masło, pieczywo mix, napoje; woda mineralna, soki, herbata, lub kakao do wyboru.
Obiadokolacja: grill z muzyką 18.00-22.00

Niedziela 29.04.2018

Śniadanie: kiełbasa na gorąco, jajecznica, jajko w majonezie, płatki z mlekiem, wędliny mix, sery mix, ogórek, pomidor, pieczywo, dżem, masło, musztarda, ketchup, woda mineralna, sok, herbata lub kawa do wyboru.
Obiadokolacja: od 18 – 20 godziny.
I danie: rosół.
II danie: ucho rysia (schab zawijany, pieczarkami papryką i serem pleśniowym nadziany), ziemniaki, warzywa z wody; marchewka koktajlowa, brokuły, kalafior, kompot.
Deser.

Poniedziałek 30.04.2018

Śniadanie: biały ser z polewą rzodkiewkową, parówka na gorąco, wędliny mix, sery mix, pomidor, pieczywo, dżem, woda mineralna, sok, herbata lub kawa na życzenie.
Obiadokolacja:
I danie: żurek.
II danie: pieczeń wieprzowa, knedle, sałatka z buraczków, ogórek kiszony, kompot.
III Deser.

Wtorek 01.05.2018

Śniadanie: kiełbasa na gorąco, biały ser, płatki z mlekiem, wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek, pieczywo, dżem, masło, musztarda, ketchup, herbata lub kawa.
Obiadokolacja:
I danie: zupa ogórkowa, chleb.
II danie: placek po węgiersku, sałata pekińska, kompot.
III Deser.

Środa 02.05.2018

Śniadanie: jajecznica na maśle, kiełbaski z wody, wędliny mix, sery mix, pomidor, ogórek, dżem, masło, chleb, woda mineralna, sok, kawa, herbata lub kakao do wyboru.
Obiadokolacja:
I danie: zupa wiosenna, chleb.
II danie: filet kurczaka ze słonecznikiem, ryż gotowany, fasolka szparagowa gotowana masłem okraszone, kompot.
III Deser.

Czwartek 03.05.2018

Śniadanie: bufet szwedzki, od 8 do 10 godziny; parówka na gorąco, jajko w majonezie, płatki z mlekiem, wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek, dżem, masło, chleb, jogurt, woda mineralna, sok, herbata, kawa do wyboru.
Obiadokolacja:
I danie: barszcz ukraiński, chleb.
II danie: ryba smażona, ziemniaki, surówka z kapusty kwaszonej, sałatka z gotowanych warzyw i ogórków kiszonych, kompot lub: naleśniki z serem bitą śmietaną i owocami nakryte.
III Deser.

Piątek 04.05.2018

Śniadanie: jajecznica na maśle, ser biały z polewą rzodkiewkową, płatki z mlekiem, jogurt, wędlina, ser żółty, pomidor, ogórek, dżem, masło, chleb, herbata, lub kawa do wyboru.
Obiadokolacja: grill z muzyką 18.00-22.00.

Sobota 05.05.2018

Śniadanie: biała kiełbasa na gorąco, żurek do picia, ser żółty, wędlina, pomidor, ogórek, chleb, masło, dżem, chrzan, musztarda, ketchup, woda mineralna, sok, kawa lub herbata.
Obiadokolacja:
I danie: rosół z klopsikami.
II danie: kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana, kompot.
Deser.

Niedziela 06.05.2018

Śniadanie: bufet szwedzki, od 8 do 10 godziny; jajecznica na maśle, parówka na gorąco, mix płatków do mleka, mleko, półmiski wędlin i serów, mix świeżych warzyw (pomidor, ogórek), dżem, masło, pieczywo mix, napoje; woda mineralna, soki, herbata, lub kakao do wyboru.

Smacznego
Życzą właściciele



Zapytanie rezerwacyjne