Menu HP Turnus Noworoczny 2017/2018

JADŁOSPIS

TURNUS NOWOROCZNY

Piątek 29.12.2017.

Obiadokolacja; od 18 do 20.00

I danie; zupa fasolowa.

II danie; placek po węgiersku, sałatka z kapusty pekińskiej, kompot.

III deser

Sobota 30.12.2017r.

Śniadanie; od 08 do 10.00; Bufet szwedzki do wyboru co komu i w jakiej

ilości; parówka na gorąco, jajecznica, ser biały z rzodkiewką, wędliny, ser żółty,

ser pleśniowy, pomidor, płatki, mleko, pieczywo, masło, musztarda, ketchup,

dżem, sok, woda mineralna, kawa lub herbata.

Grill – Pożegnanie roku; od 19 do 22 lub kto ile wytrzyma 😉

Niedziela 31.12.2017r.

Śniadanie; od 08 do 10.00

Jajecznica na maśle, jajka w majonezie, wędlina, ser żółty, płatki, mleko,

pieczywo, masło, dżem, pomidor, woda mineralna, sok, herbata lub kawa.

Obiad 14.00;

I danie; zupa brokułowa krem z migdałami.

II danie; pieczeń wieprzowa, knedel, sałatka z buraczków, kompot.

III deser

Wieczór Sylwestrowy; od 20.00 do białego rana !!!

Poniedziałek 01.01.2018r.

Śniadanie; od 10 do 12.00

Biała kiełbasa na gorąco, chrzan ze śmietaną, żurek do picia, karczek pieczony,

sos tatarski, ciasto, wędliny, ser żółty, ser pleśniowy, płatki, mleko, owoce,

pomidor, ogórek, pieczywo, masło, dżem, musztarda, ketchup, sok, woda

mineralna, herbata, kawa.

Obiadokolacja; od 15 do 17.00

I danie; kwaśnica na golonce i żeberkach, pieczywo.

II danie; filet kurczaka ze słonecznikiem, pieczarki smażone, ziemniaki,

surówka z kapusty czerwonej z rodzynkami, marchew z ananasem, kompot.

III deser

Wtorek 02.01.2018r.

Śniadanie od 8 – 10 godziny;

Kiełbasa na gorąco, jajecznica na maśle, wędlina, ser żółty, ser pleśniowy, ser

biały, pomidor, ogórek, jogurt, płatki, mleko, pieczywo, masło, dżem, herbata

lub kawa.

 

Smacznego

Życzą właściciele

O.W. „Góry Stołowe”



Zapytanie rezerwacyjne