Menu grill Weekend Majowy 2018

Grill
Weekend Majowy
28.04 i 04.05.2018 w godzinach 18-22.00

Mięsa:

  • szaszłyk z indyka, boczku i warzyw,
  • karczek,
  • kiełbaska śląska,
  • krupniok
  • skrzydełko kurczaka.

Sałatki:

  • sałatka grecka; papryka, pomidor, ogórek, ser feta, czarne oliwki, przyprawy,
  • pomidor z bazylią,
  • ogórek kiszony domowy.

Dodatki:

  • smalec domowy,
  • sos jogurtowy z czosnkiem i koperkiem,
  • pieczywo,
  • musztarda,
  • ketchup.

Napoje zimne:

  • woda mineralna 0,25 l na osobę,
  • sok 0,25 l na osobę.

Napoje gorące:

  • grzane lub zimne piwo 0,50 l na osobę,
  • żurek,
  • kawa,
  • herbata.

 

Przy akompaniamencie żywej muzyki..

Smacznego życzy
Mateusz Marek Hoderny



Zapytanie rezerwacyjne